Derde dag cao-onderhandelingen schoonmaak in het teken van goede werkrelaties

Vandaag zijn in Utrecht de onderhandelingen voor een nieuwe cao voor de schoonmaak voortgezet, waarbij werd gesproken over thema’s als volwassen arbeidsrelatie, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en ziekteverzuim.

Werkgevers en bonden hechten veel waarde aan een goede werkrelatie. Dat begint met begrip voor elkaars positie, rol en verantwoordelijkheid en uit zich in een gelijkwaardige en respectvolle omgang met elkaar. Goede arbeidsverhoudingen beginnen niet op papier, maar op de werkvloer en worden ondersteund door een goede cao.

Ook de OSB cao-onderhandelingsdelegatie hecht aan een goede werkrelatie, zeker op deze bijzondere Dag van de Ondernemer. Alle bij het cao-proces betrokken personen kregen daarom een Amaryllis bloembol cadeau aangeboden. De Amaryllis staat symbool voor fris en sprankelend wat ook de ambitie is voor een nieuwe CAO. Dit ook als blijk van waardering voor ieders inzet en geduld en met de boodschap dat de ondernemers in de schoonmaak vertrouwen op een goede en evenwichtige onderhandelingsoogst.

Op de agenda van de volgende onderhandelingsdagen (donderdag 29 en vrijdag 30 november a.s.) zullen vandaag besproken onderwerpen in concrete tekstvoorstellen worden vertaald en besproken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *